Over Oogartsencentrum
ZW-Vlaanderen

Welkom op de site van het Oogartsencentrum ZW-Vlaanderen, gevestigd in Harelbeke

Op deze site zal u meer informatie terugvinden over de mogelijke behandelingen om u te bevrijden van uw bril of lenzen en een aantal veel voorkomende oogproblemen.

U vindt hier ook alle informatie voor het maken van een afspraak bij:

Dr. Goethals

Dr. Saikali

Dr. Vandeputte

Dr. Imschoot

Dr. Kesteloot

Afspraak maken

Na telefonische contactname (056/70.45.30) komt u terecht bij een secretaresse die u in functie van uw probleem zo snel als mogelijk een afspraak zal geven.

Om u snel te kunnen helpen is het zinvol dat het secretariaat reeds wat voorinformatie krijgt, zo kan er beter rekening gehouden worden met de dringendheid van uw probleem. Gelieve in enkele korte bewoordingen uw oogprobleem aan hen te omschrijven: bvb snelle vermindering van het zicht in één oog, kwetsuur van het oog, ontsteking (roodheid, wazig zicht), pijn aan de ogen,…

Indien u reeds vroeger oogproblemen gehad heeft, is het ook nuttig om deze reeds te vermelden (bvb. cataract, glaucoom, maculadegeneratie…) om een totaalbeeld te krijgen van uw probleem.

Tijdens een eerste consultatie is het niet mogelijk om kleine behandelingen uit te voeren op het moment van de afspraak.

Indien u contactlenzen draagt: gelieve de lenzen de ochtend van de consultatie uit te laten.

De contactlens waarden, merk en producten mag u meebrengen.

Afspraak maken om bril- of lensvrij te worden

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling (laser of lensimplantatie) om u te bevrijden van uw bril of lenzen, gelieve dit ook duidelijk te vermelden, gezien dit op specifieke afspraak gebeurt.

Indien u harde of zachte contactlenzen draagt,  vermeldt u dit ook best, gezien deze soms moeten uitgelaten worden voor bepaalde onderzoeken.

Dringende afspraak

Dringende problemen zullen steeds voorrang krijgen en op korte termijn ingepland worden. Helaas is dit niet voor eender welke klacht mogelijk.

Afspraak niet nakomen

Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij om deze minstens 24 uur op voorhand telefonisch te annuleren.
Zo kunnen wij uw plaats door iemand
anders laten innemen.

Indien u uw afspraak niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt om een administratieve kost van 25.00 euro aan te rekenen.