Onze oogcentra en team

In onze beide centra, Oogartsencentrum ZW-Vlaanderen en Oogartsencentrum Kortrijk-West, streven wij als team ernaar dat jij vol vertrouwen de zorg voor je ogen in de handen van onze betrokken oogspecialisten kan leggen. Wij bundelen onze expertise en ervaring om onze patiënten elke dag te laten genieten van het best mogelijke zicht.

team
Persoonlijke
aanpak
oogzorg
Hoogkwalitatieve
oogzorg
netwerk
Complementair
team voor elke
oogaandoening
Laser
Geavanceerde
apparatuur en
medische
infrastructuur
makkelijk-bereikbaar
Makkelijk bereikbaar
met voldoende
parkeergelegenheid

Persoonlijke, betrokken aanpak

Bij ons staan onze patiënten steeds voorop. Doorheen je behandeling staan wij van begin tot einde aan je zijde. We geloven dat ieders zicht uniek is en zo behandelen we jou ook op de voor jou meest gepaste wijze. Dankzij deze gepersonaliseerde aanpak kunnen we jou laten genieten van een zo goed mogelijk zicht.

Hoogkwalitatieve oogzorg

Jouw ogen zijn onze grootste zorg. Daarom doen wij zeer uitgebreide oogonderzoeken met de nieuwste, geavanceerde apparatuur en gebruiken wij de meest recent bewezen behandelmethodes en technologieën. Bovendien scholen onze oogartsen zich continu bij en nemen we deel aan nationale en internationale opleidingen en congressen om elke patiënt de meest recente behandeling te kunnen bieden.

Ervaren, gedreven team voor elke oogaandoening

Bij ons krijgt elk paar ogen onze volledige aandacht. Ons team bestaat uit 6 oogartsen, waarbij elke arts gespecialiseerd is in een specifiek domein van de oogheelkunde. Op deze manier combineren we verschillende invalshoeken en specialisaties om jou de beste oogzorg te bieden. Samen met onze orthoptiste, 3 verpleegkundigen en 3 onthaalmedewerkers waarderen we het vertrouwen dat je in ons stelt. Elke glimlach, elke succesvolle behandeling en elke tevreden blik herinnert ons eraan waarom we graag doen wat we doen.

Geavanceerde apparatuur en medische infrastructuur

In Oogartsencentrum ZW-Vlaanderen hebben we 5 consultatieruimtes en 6 technische ruimtes speciaal voor oogonderzoeken, alsook 2 eigen gecertificeerde operatieruimtes. Naast de belangrijke meettoestellen voor een gedetailleerd vooronderzoek, beschikken we in ons centrum ook over de SLT-laser die we gebruiken als eerstelijns behandeling om de oogdruk te verlagen. We blijven investeren in de nieuwste apparatuur om jou kwalitatieve onderzoeken en precisiebehandelingen te bieden.

In Oogartsencentrum Kortrijk-West hebben we 3 consultatieruimtes en 3 technische ruimtes speciaal voor oogonderzoeken.

Makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

Oogartsencentrum ZW-Vlaanderen is zeer makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je vindt ons in het centrum van Harelbeke op de Ballingenweg 20, op slechts 5 minuten wandelafstand van het treinstation. We hebben een ruime parking aan het oogcentrum. (Door werken is onze parking momenteel niet bereikbaar, dus raden we aan in de omgeving te parkeren.) In de nabijheid van het oogcentrum is een bushalte.
Oogartsencentrum Kortrijk-West is makkelijk bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Je vindt ons terug op de Meensesteenweg 409 te Kortrijk – Bissegem. Er is voldoende parkeergelegenheid op onze eigen parking. In de nabijheid van het oogartsencentrum is een bushalte aanwezig en ook het station is slechts op 5 minuten wandelafstand verwijderd.

Ons team staat voor je klaar!

Onze oogartsen

Dr. Frank Kesteloot
Cataract- en refractieve chirurgie, heelkunde van het voorste oogsegment
Dr. Tonia Goethals
Medische retina en algemene oogziekten
Dr. Bob Pollet
Algemene oogziekten
Dr. Justine Vandeputte
Cataractchirurgie, ooglidchirurgie en medische retina
Dr. Julie Imschoot
Cataractchirurgie, strabisme en algemene oogziekten
Dr. Laurent Saikali
Cataract- en refractieve chirurgie, ooglidchirurgie en algemene oogziekten

Onze medewerkers

Odile Van Daele
Orthoptist
Ann Camerlynck
Clinic manager
Saartje Dewulf
Clinic manager
Lindsey Caes
Verpleegkundige, oogartsassistente
Lisa Truye
Verpleegkundige, oogartsassistente
Chantal Bossant
Verpleegkundige
Emmy Goemaere

Medisch secretaresse, oogartsassistente

Ruth Van Mierlo

Medisch secretaresse, oogartsassistente

VERSTERK ONS TEAM

Wil je deel uitmaken van ons dynamische team, waar de patiënt altijd centraal staat?
Ontdek onze vacatures of stuur spontaan je CV en bouw mee aan de toekomst van de oogheelkunde.

Deel van een uitgebreid netwerk van oogspecialisten in België

Wij maken deel uit van het oogartsennetwerk Signifeye. Dankzij deze samenwerking met oogartsen van andere oogpraktijken kunnen wij, indien nodig, jouw specifieke case bespreken met andere oogspecialisten. Als deel van Signifeye hebben wij bovendien ook toegang tot de meest recente apparatuur en delen we kennis en ervaring over praktijkgrenzen heen. Dit is jouw garantie dat we je steeds de best mogelijke oogzorg bieden.