Part of Signifeye

Onze oogartsencentra maken sinds 2021 deel uit van oogartsennetwerk Signifeye. Dankzij dit sterke netwerk van ondertussen meer dan 50 oogartsen op twaalf locaties kunnen wij jou de beste en meest geavanceerde oogzorg bieden.

Bij Signifeye geloven we dat samenwerking over praktijkgrenzen heen de sleutel is om elke patiënt de meest kwalitatieve oogheelkundige zorg te kunnen bieden. Dankzij de samenwerking met oogartsen van andere praktijken binnen het Signifeye netwerk, kunnen wij:
  • kennis en ervaring uitwisselen tussen onze meer dan 50 oogartsen en 80 medewerkers.
  • toegang hebben tot en investeren in de nieuwste technologieën en toestellen.
  • jouw kwalitatieve oogzorgbeleving steeds met prioriteit op de eerste plaats zetten.
Het logo van Signifeye

Gesterkt door een netwerk

Elke blik van elke oogspecialist is verrijkend. Binnen het Signifeye netwerk kunnen artsen elkaar ondersteunen waar nodig. Voor elk type oogaandoening zijn er meerdere specialisten in ons netwerk. Zo delen we onderling onze kennis en blijft elke oogarts up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van oogheelkunde. Zo weet jij als patiënt dat er telkens artsen zijn gespecialiseerd in jouw specifieke oogaandoening.

Ook onze medewerkers, orthoptisten, optometristen, verpleegkundigen en medisch secretariaat kunnen ervaringen over praktijkgrenzen heen uitwisselen om jouw zorg steeds verder te verbeteren.

Patiëntbeleving steeds op de eerste plaats

We hebben oog voor jou. Wij zetten ons dagelijks in om elke patiënt te laten genieten van het best mogelijke zicht. We streven ernaar je voor, tijdens en na de behandeling enkel van de beste zorg te voorzien. Hoe jij je behandeling ervaart, is belangrijk voor ons. We bieden een luisterend oor voor al je vragen en bezorgdheden en werken eraan je de beste behandelingen te bieden. Bovendien staan we steeds open voor alle vormen van feedback, want jij helpt ons groeien.

Nieuwste technologie & apparatuur

Als groot netwerk van oogartsen hebben wij toegang tot de nieuwste technologieën en toestellen door onze vele nationale en internationale connecties met partners en leveranciers in de oogheelkundige sector.

Doordat wij ook onze financiële middelen bundelen over praktijkgrenzen heen, kunnen wij blijven investeren in de nieuwste apparatuur. Zo kunnen we jou als patiënt de meest geavanceerde behandelingen met kwalitatieve apparatuur aanbieden.

In de kijker

Laat je inspireren door onze nieuwsartikelen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!